Black Sea Ice Cup

Black Sea Ice Cup се организира за първи път през 2018 г. от СК по „Ледени спортове – Варна“. Първото издание се проведе с участието на състезатели от България и със съдействието на: Министерство на младежта и спорт, СК по „Ледени спортове – Варна“ и Black Sea Ice Arena. В него участие взеха около 70 състезателя от 8 спортни клуба в 5 възрастови категории.

През 2019 г. Black Sea Ice Cup ще се състой в периода между 19 и 22 септември, като от тази година състезанието ще е международно.

Мястото:
Ледена пързалка „Black Sea Ice Arena“ е модерно спортно съоръжение, разположено на площ от 3200 кв.м., с размери на леденото поле 60х30 м. и седящи места за 400-500 души.
Съществуват само 3 ледени пързалки в света разположени на морския бряг – една в Дубай на Арабско море, една в Сочи на Черно море и Black Sea Ice Arena, Кранево, България
Пързалката е проектирана за тренировки и състезания по фигурно пързаляне и хокей на лед, като може да се практикува и свободно пързаляне.

Предвид прекрасното разположение на ледената пързалка, както и все още хубавото септемврийско време, състезанието ще съчетае полезното с приятното. Децата ще могат да покажат своите програми и умения във фигурното пързаляне, а родителите да се насладят на възможността за почивка на морето.

Преживейте емоцията на Black Sea Ice Cup!
Очакваме Ви!

Форми

Announcement Black Sea Ice Cup 2019

Изпратете попълнените форми на имейл blackseaicecup@gmail.com 

Bulgarian VISA Form

Team Travel Details Form

Entry Form by Name

Hotel Request Form

Planned Program Content Form

Additional Practice Request form

Детайлна Програма

Заявки / Резултати

Снимки от Black Sea Ice Cup 2018

Свържете се с нас

Даниела Паскалева

+359887770795
(лице за контакт)

Волен Марчев

+359887235151
(председател)

Имейл

varnaiceclub@gmail.com
blackseaicecup@gmail.com

Адрес

Варна, Ледена Пързалка
Младост, до бл.129